Lépj be a fiókodba. Ha még nem jártál nálunk, regisztrálhatsz.
A kosarad üres!

Rólunk

Azért hoztuk létre a Testformabolt webáruházat, hogy egy könnyen megtehető lépést biztosítsunk a természetes és környezetbarát életmód felé, legyen szó egészséges élelmiszerekről, szépségápolásról, gyógyításról vagy akár a mindennapos háztartási tisztításról.

Bár sokszor úgy látszik elfeledkezünk róla - a természet részei vagyunk. Egyetlen helyes döntés tehát, ha vele harmóniában élünk.

Ez az az út, mely elvezet a valódi egészséghez, óvjuk környezetünket magunk és gyermekeink számára, és választásunkkal az eddig elterjedtnél felelősségteljesebb, lelkiismeretesebb gondolkodást kövessünk.

Célunk egy vevőbarát webáruház létrehozása volt, melyben megmutatkozik fiatalos csapatunk (2 fő) környezetszerető és egészségtudatos élet iránti elkötelezettsége.

Mi nem csak árusítjuk ezeket a termékeket, hanem élünk is velük.

Honlapunkon egyre bővülő kínálattal valamint hasznos ötletekkel és információkkal is segíteni szeretnénk azokat, akik a környezetbarát életmódot, háztartásvezetést választják. Termékeink java részét közvetlen a gyártótól vagy forgalmazótól vesszük, ezzel garantálva a jó árakat.

Ha valami nem kapható a boltban, írd meg nekünk és mi igyekszünk azt a megfelelő áron beszerezni neked.

Böngészd egészséggel oldalunkat és írd meg bátran nekünk észrevételeidet is!