Lépj be a fiókodba. Ha még nem jártál nálunk, regisztrálhatsz.
A kosarad üres!

Személyes átvétel Pick Pack Ponton

 

Személyes átvétel több, mint 400 Pick Pack Ponton az országban!

 

 

Mi az a Pick Pack Pont?

 

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több, mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében, ahol személyesen is átveheted az interneten megrendelt csomagod!

A Pick Pack Pont-ok olyan Relay  és   hírlapüzletek, valamint OMV és avanti  töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy ne jelentsen gondot Neked a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítünk, amelyet követően csomagod azonnal átveheted.

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a "Pick Pack Pont átvételi pontok" oldalon találsz.

Csomagod a "Pick Pack Pont csomagkereső" oldalán követheted nyomon.


A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása

Szállítási akció a július 31-éig leadott rendelésekre: 50% kedvezmény*!!!

*Minimum rendelés: bruttó 2000 Ft

Tömeg Megrendelés értéke (bruttó)

7500 Ft alatt

2000 Ft alatt

7500 Ft felett

Szállítási akció:

2000 Ft felett

15000 Ft felett
Max. 20 kg 865 Ft 433 Ft

Ingyenes!


Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

 

Abban az esetben, ha Neked a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tudsz a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretnél a szabadidőddel saját magad gazdálkodni, akkor mindenképpen válaszd a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.


Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

 

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a Pick Pack Pont oldalon található Letölthető boltlistából tudsz az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)


Hogyan kérheted a személyes átvételt Pick Pack Ponton?

 

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a Szállítási mód kiválasztásánál történik. Először beállítod a "Személyes átvétel Pick Pack Pont-on" opciót, majd választhatsz a Pick Pack Pont-ok listájából. A kiválasztott Pick Pack Pont adatai bekerülnek a "Megjegyzés a megrendeléshez" rovatba, amelyet kérünk, hogy ne törölj ki.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtasd ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezd fel a rendelés azonosító számát.

Az összeállított csomagod Budapesten 2 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 3 munkanapon belül veheted át az általad kiválasztott Pick Pack Pont -on.

Szombaton és vasárnap nincs csomagfeladás!


Tekintsd meg a Pick Pack Pont szolgáltatás bemutatkozó videóját!