Lépj be a fiókodba. Ha még nem jártál nálunk, regisztrálhatsz.
A kosarad üres!

100% Pénzvisszafizetési garancia

Olyannyira bízunk termékeink minőségében, hogy pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk minden vásárlónknak. Ha bármilyen okból nem vagy elégedett a termékünkkel, egyszerűen küld vissza azt a vásárlástól számított 8 napon belül, vagy hozd vissza a maradékot a kapott számlával és mi visszafizetjük a termék teljes vételárát!

 

• A termék visszaküldése esetén küld el a vásárláskor kapott számlát is.
• Ha visszaküldöd csomagodat, kérjük jelezd felénk azt e-mailben.
• A csomag megérkezésekor e-mailben értesítünk.
• A csomag átvételétől számított 30 munkanapon belül kicseréljük vagy visszatérítjük a termék árát a megjelölt bankszámlaszámra, abban az esetben, ha egyharmad részénél több nem hiányzik a termékből

• A visszaküldés költsége minden esetben a vevőt terheli (a termék visszaküldése székhelyünkre kell történjen)

• A 2002. évi XXXVI tv. értelmében 8 munkanap áll a rendelkezésedre, hogy visszaküld azt a terméket, amely nem felelt meg elvárásaidnak.

Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog az olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (pl. táplálék-kiegészítők, kozmetikai termékek). Az ilyen termékek visszavétele a kereskedőtől nem várható el akkor, ha a Fogyasztó a terméket közvetlenül védő csomagolást már felbontotta és/vagy rendeltetésszerű használatát megkezdte, hiszen ilyenkor nem zárható ki, hogy a termék emberi testtel vagy testnedvekkel, illetve baktériumokkal érintkezett, így a termék higiéniai vagy egészségügyi minősége már nem garantálható.

A MI BIZTOSÍTÉKUNK A VÁSÁRLÓINK ELÉGEDETTSÉGE!