Lépj be a fiókodba. Ha még nem jártál nálunk, regisztrálhatsz.
A kosarad üres!

Ciklusbarát étrend-kiegészítő nőknek 60 db kapszula (WiseTree Naturals)

Cikkszám: 5999564171064
Készlet információ:
2 - 3 nap
Ár: 6825Ft Nettó ár: 5374Ft

Általános adagolás:

Ajánlott mennyiség: Napi 1-2 kapszula étkezés közben, bő folyadékkal.


- Javasoljuk, hogy a fitoösztrogéneket tartalmazó étrend-kiegészítő használata során építse be a táplálkozásába rendszeres fogyasztását a keresztes virágúaknak (brokkoli, karfiol, káposzta, kelbimbó), ugyanis ezek tovább növelik a táplálékkiegészítő hatékonyságát.

- Amennyiben javulást észlel az állapotában, akkor a napi adagot lecsökkentheti 1 kapszulára. Ez viszont bármikor újból megnövelhető 2db/nap -ra.

- Az étrend-kiegészítőt a megfelelő esetekben használja együtt a WTN természetes ciklusbarát krémmel.


A Ciklusbarát étrend-kiegészítő terméket ciklikusan ajánljuk szedni az alábbiak szerint:

Használata termékeny időszakban (menopauza előtt):

A fitoösztrogének alkalmazását általában célszerű a menstruációs ciklus első felére időzíteni (szabályos, 28 napos ciklussal számolva a ciklus 1-13.napjáig), amikor az ösztrogének koncentrációja természetszerűleg is jelentősen nagyobb, mint a progeszteroné.

A ciklus második felében az étrend-kiegészítő szedését javallott felváltani a Ciklusbarát krém használatával. A krémet a 14-26 napok között szükséges használni (naponta 1-2 adagot, ahol 1 adag az 5 pumpálásnyi). Amennyiben hamarabb jön meg a menstruációja, akkor aznap már ne kenje a krémet!

Használata a menopauza után:

Amennyiben valaki túl van a menopauzán, úgy általában 3 hétig javasolt a növényi ösztrogének használata, majd egy hét kihagyás javasolt. Például 1-3 hétig szedi, utána a 4. héten szünetelteti.

Érdemes a Ciklusbarát krémmel indítani a hormonális támogatást, mégpedig 3 hét használat- 1 hét szünet felosztásban, majd eztán bekapcsolni a Ciklusbarát étrend-kiegészítőt 2 hét átfedéssel (a fentebb ajánlott 3 hét használat, 1 hét szünet alapon) használva.


Figyelmeztetés:

  • A WTN ciklusbarát étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
  • Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
  • 12 éves kor alatt nem használható.
  • A WTN ciklusbarát étrend-kiegészítőt tartsa gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen.

Írj véleményt!

A Te neved:
A Te véleményed:
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!


Értékelés:
Rossz              

Írd be az ellenőrző kódot: