Lépj be a fiókodba. Ha még nem jártál nálunk, regisztrálhatsz.
A kosarad üres!

Általános Szerződési Feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webboltunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A webbolt működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

A www.testformabolt.hu online áruházat az In-Vital Company Kft. üzemelteti. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az In-Vital Company Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) és a www.testformabolt.hu által nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek).

1. Üzemeltetői adatok

2. Általános tudnivalók

3. Regisztráció

4. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

Környezetbarát tisztítószerek, natúr kozmetikumok, gyógyhatású termékek, bio élelmiszerek,baba-mama termékek.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Díszcsomagolás kivételével külön csomagolási költség nem kerül felszámításra! A díszcsomagolás külön kérhető, melynek ára a termékeknél fel van tüntetve.

5. Megrendelés

6. A vásárlás menete

 1. A megvásárolni kívánt termék(ek)et helyezze a kosárba (melynek tartalma bármikor szerkeszthető, módosítható).
 2. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék(ek) darabszámát. Az „törlés” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát. Mennyiség megadását követően automatikusan frissül a kosár tartalma. Folytatáshoz kattintson a „Fizetés/Pénztár” gombra.
 3. Adatok megadása, regisztráció (Amennyiben már regisztrálta magát akkor be tud lépni. A megrendelés elküldéséhez nem szükséges regisztráció!)*
 4. Számlázási és szállítási adatok megadása. (Megadható eltérő szállítási és számlázási cím.)
 5. Szállítás mód kiválasztása.
 6. Fizetési mód kiválasztása.
 7. Rendelés véglegesítése. Az adatok megadását követően a " Rendelés jóváhagyása" gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével.
 8. A beérkezett megrendelését email-ben minden esetben visszaigazoljuk. Amennyiben ezután szeretne a rendeléseden módosítani, ezt a csomag feladásáig még elérhetőségeinken megteheti.

*A megrendelés elküldése regisztráció nélkül is lehetséges! Amennyiben regisztrálni szeretne, a jövőben regisztrált felhasználóként be tud lépni és azonnal el tudja küldeni megrendelését a szállítási és számlázási adatok megadása nélkül! Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.

7. Elállás joga, következményei

8. Elállás jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt).

9. Sikertelen kézbesítés, át nem vett csomagok, újraküldés

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt terméke(ke)t, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak, illetve az(oka)t az átvételi ponton/Pick Pack Ponton a megadott határidőn belül át tudja venni! A csomag feladását megelőzően Önnek bármikor lehetősége van módosításra - ilyen esetben ezért nem számolunk fel külön díjat.

Át nem vett, visszaküldött csomagok (pl. az Ügyfél elfelejtette lemondani a feladást megelőzően, akadályoztatva van, visszautasítja a megrendelt csomag átvételét, elfelejti átvenni stb.) esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani! 

Minden általunk megállapított költség az Ügyfelet terheli károkozás, csalás vagy hamis és rosszindulatú megrendelés esetén, melyet jogi úton érvényesítünk és IP-cím alapján, illetve az egyéb tárolt háttérinformációk alapján bejelentést teszünk a szükséges szervekhez, amennyiben az Ügyfél szándékosan megtagadja a kommunikációt az általa megadott elérhetőségeken

 A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik.

10. Késedelmes, illetve nem fizetés esetén alkalmazott eljárások

Késedelmes fizetés esetén a Szolgáltató a jegybanki alapkamat kétszeresét számítja fel.

30 napon túl lejárt számláink ki nem fizetése esetén, annak behajtását a Szolgáltató minden esetben erre szakosodott partnerének továbbadja.

A késedelmes, illetve nem fizetéssel összefüggésben felmerülő összes költséget (késedelmi kamat, sürgetési, inkasszálási, bírósági, behajtási költség, stb.) megrendelőnkre terhelünk.

11. Egyebek

 • A Szolgáltató a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel, semmilyen formában nem adja azt tovább harmadik félnek, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Szolgáltató alvállalkozójaként/közreműködőjeként jár el (pl. futárszolgálat).
 • A Szolgáltató az Ügyfél adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény mindenkor hatályos rendelkezései szerint jár el.
 • A Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.
 • A szerződő Felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, szerződő Felek értékhatártól függően a Pesti Központi Kerületi Bíróság, illetve a Fővárosi Bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.
 • A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló  17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webbolt oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Szolgáltató általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

Budapest, 2012. december 12.